zondag, oktober 22, 2006

Wanaka + Queenstown

Na ons verblijf in Fox Glacier hebben we een lange trip gemaakt richting het pittoreske stadje Wanaka. Dit stadje is gelegen aan een meer, met op de achtergrond enkele hele mooie bergen. De weg naar dit gezellige stadje was ook al niet mis. Kronkelende wegen langs de bergen (waaronder Mount Cook) en grote meren (Lake Wanaka en Lake Hawea), het is een keer iets anders dan de E17 of de E40 richting kust!


In Wanaka hebben we een kleine wandeling gemaakt en in de namiddag hebben we nog eens het kind uitgehangen ! We zijn naar PuzzleWorld geweest, een soort van illusie-museum in combinatie met een groot labyrint. We zijn ongeveer 40 minuten verloren gelopen om erna eens goed te gaan sch**ten. In het museum werd er immens gespeeld met optisch bedrog zoals deze foto's laten blijken.

Vandaag zijn we vertrokken richting Queenstown, of the place to be voor extreme sports. Bert en Steven hebben de jetboat genomen waarbij de boot 360 graden kan draaien en waarbij het de bedoeling is om zo dicht mogelijk langs de oever te varen. Om jullie al enig idee te geven, zijn er foto's te vinden op www.kjet.co.nz In de namiddag hebben we luilekker in het zonnetje gezeten om nog wat bruiner te worden.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

het opladen van de foto's is toch gelukt hoor.
Fantastische landschappen, meer is er niet nodig om te kwijlen van de goesting om ook te gaan!

Anoniem zei

pas maar op met dat kwijlen, je toetsenbord zal dat niet apprecieren!

Anoniem zei

amaai steven, als ge zo'n dingen kakt dan zal dat daar vanachter zeker een beetje gescheurd zijn!

Anoniem zei

Bedankt voor het meeleven (noodlijn) Martine !

omer zei

dat bort met St Omer park: is dat ook een illusie?