donderdag, oktober 12, 2006

Afscheid van Wellington en het Noordereiland

Gisteren hebben we een rustige dag in Wellington beleefd. We zijn naar het museum 'Te papa' geweest, het meest bekende museum waar veel te vinden is over de Mauri's en het ontstaan van Nieuw-Zeeland. Allemaal heel interessant hoor... ware het niet dat we alledrie niet echt zo'n museumliefhebbers zijn... :) Verder die dag hebben we een leuk kabelbaantje genomen die ons een prachtig uitzicht verschafte over windy Wellington.

Kabelbaantje

Om het Noordereiland met glans te kunnen verlaten, hebben we gisteren een stapke weest zetten. Met onze kamergenoten Ty (Canada) en Rob (Engeland) zijn we eerst naar een Irish pub gegaan, waarna we onze reis hebben verder gezet naar 'Wild Wednesday' Coyote. Jammer genoeg was er niet veel te merken van die Coyote en dat wild, maar de woensdag was er wel !

Van links naar rechts: Bert, Rob, Steven, Tom en Ty
Vandaag hebben we dan om 13u onze ferry genomen richting Picton. Van daaruit zijn we naar Nelson gereden, waarbij we het dorpje Rai Valley, broere van Jo Valley, gepasseerd zijn. In Nelson schikken we een aantal dagen te blijven en enkele uitstappen te doen. Welke dat precies allemaal zullen zijn daar, dat houden we nog even geheim... Tot een volgende !

Onze overzetboot

1 opmerking:

Anoniem zei

En maar stoefen dat het daar krioelt van de mooie vrouwen en dan toch maar met venten op stap gaan... Straks geloven we het niet meer ;)