woensdag, oktober 04, 2006

Back in Auckland

Na het tripje naar de Bay of Island moesten we zowiezo terug in Auckalnd passeren en mochten we terug bij Marlon en Sofie logeren. De vrijdagnamiddag zijn we er toegekomen en zijn Steven en Bert weest tennissen met Tom (landgenoot die ons is komen halen aan de luchthaven). 's Avonds heeft Marlon dan wederom fantastisch lekker gekookt en zijn we vroeg in ons nest gekropen (niet dat dit anders is dan de andere dagen).

De volgende dag stonden we alweer vroeg paraat om te gaan mountainbiken. Het was heerlijk weer en een fantastisch parcours in de heuvels rondom Muriwai Beach, waar we achteraf een heerlijk zwemtje zijn gaan doen. Muriwai staat bekend om zen surfstrand en dus voor de grote golven, en het was de moeite zenne, wat een surfparadijs! Een korte verfrissing was voor ons al voldoende want er wachtte ons meteen erna een BBQ. Met zen allen zijn we naar Long Beach gegaan waar we in het park een BBQ'tje aangeslagen hebben... We're starting to like the down under life! Chillen, sporten, bbq'tje,... wat moet da nog meer zijn :-)

's Avonds was het een feestje van Marlon zijn atleten (hij traint het nieuw-zeelandse sprintersteam), hij en Bert konden het natuurlijk niet laten om mee te doen met hun drankspelletjes, ze gaven sjette wi!

Daarna naar Auckland City getrokken naar 'The Met', de plaatselijke Coulissen laat ons zeggen. Een superhippe club met verschrikkelijk schoon volk, bij momenten zelf gekleed met enkel een t-shirt en een riem... Zoiets komt je in Belgie niet tegen!

1 opmerking:

Anoniem zei

The down under sfeer hebben jullie serieus te pakken.
Maar opgelet met de drankjes Tom.
"Scheelt er iets?"