dinsdag, januari 02, 2007

Oudejaar











Hierzie daarzie dan het relaas van oudejaarsavond!
De hele fag zijn we druk in de weer geweest om alles beetje in orde te krijgen: we waren uitgenodigd op het feestje van Nathalie en wij gingen voor het dessert zorgen. Het resultaat mocht er dan ook zijn, een heerlijke kom fruitsla met ijscreem en cake a la Tom!
Tegen 5u55pm (17u55) begonnen de gasten toe te komen. Dit magische uur werd gekozen omwille van het feit dat heel sydney verkeersvrij werd vanaf 18u! Iedereen had drank meegebracht en de champagne, wijn, pintjes en kriekskes gingen uitermate gemakkelijk binnen. Nathalie had voor een heerlijke BBQ gezorgd met biefstukjes, kip in honing/mosterd, zalm gemarineerd met limoen en sinaas, lamskotelletjes en ook dat ging zeer vlotjes naar binnen!
Tegen 20u30 kwamen onze dames (Candice, Sarah en Laura) ook naar onze tijdelijke verblijfplaats om naar het vuurwerk te kijken. Voor de kindjes en clubbers doen ze hier in Sydney een vuurwerk om 21u en eentje om middernacht. En wat voor een vuurwerk! We hadden een fenomenaal zicht, prachtige compagnie en schitterend weer... Na het vuurwerk trokken we richting downtown Sydney, we hadden tickets voor een (zo bleek later) uitermate hippe club, de 'Tank' genaamd. Tom had zen huiswerk gemaakt en uit alle flyers en boekskes deze boite gekozen. DJ van dienst van Mousse T, alom bekend van zijn mega hit 'horny'. Dat kon nie slecht zijn en dat was het ook niet. integendeel. We waren net op tijd om mee af te tellen naar het nieuwe jaar en meteen brak de party los. Ondertussen waren de Italiaanse meisjes (van op de zeiltrip) ook toegekomen en tot in de vroege uurtjes hebben we er serieuze lappen op gegeven (op de muziek voor alle duidelijkheid).
Deze nieuwjaarsnacht was eens totaal iets anders dan gewoonlijk en absoluut eentje om nooit te vergeten! Sydney, yeah baby!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Allez, het oudejaar goed afgesloten en het nieuwe schitterend begonnen, zo te zien.
Bij ons (in Oostende)was het vuurwerk afgelast wegens veel te veel wind op zee, maar dat hebben we toch niet aan ons hart laten komen.
Verder, een fijne reis naar Tasmanië gewenst.
Groetjes

Anoniem zei

jongens merci vo kaartje!!!

allé, bertje toch... dien aanspreektitel ...
best dak ermee kan lachen é ;-)

nathalie zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.