donderdag, januari 11, 2007

Melbourne dag 1 en 2

Yeet,

Inderdaad, we zitten in Melbourne, de stad van Neighbours. Over dag 1 kunnen we vrij kort zijn. Den Roger (maat van ne collega van den Andre, zijnde de vader van onzen aap den berten) is ons komen oppikken aan de luchthaven en is tevens zo vriendelijk geweest ons heel Melbourne eens rond te rijden. Van een entree gesproken!!! Bovendien mogen we dit weekend bij hem gaan logeren en we zullen er een leuke tijd hebben. Begin al maar te likkebaarden voor het verslag van dit weekend!

Dag 2 dan maar? Wel da was vrij druk gevuld. Bert en Steven besloten voor een haircut te gaan. Wij dus met z'n allen naar de mall om hen een halve kilo lichter te maken. Het resultaat mocht er wezen. Daarna naar goede gewoonte wat gaan drentelen in 'tstad'. Wegens de hoge temperaturen besloten we snel om toch maar de gratis tram te nemen. Op deze manier zagen we een groot deel van Melbourne en belandden we ook in de buurt van Melbourne Park, waar de Australian Open wordt gespeeld. Het begon al wat te kietelen en dus zijn we maar eens een kijkje gaan nemen naar de kwalificaties. Helaas pindakaas, geen Belgen aan het werk. Dan maar tickets gaan kopen e en wat voor een klucht was dat. Groundpasses voor maandag waren gemakkelijk te krijgen, maar voor de halve finales van de vrouwen waren maar 2 tickets meer... Die hebben we dan maar gekocht, in de hoop later nog een 3de ticket te bemachtigen. En later betekende hier: een uurtje. Immers diene pipo van ticketek was zo dwaas als een ei en had waarschijnlijk verkeerd gekeken. Het resultaat: WE HEBBEN TICKETS VOOR DE 2 HALVE FINALES VAN DE VROUWEN OP DONDERDAG 25 JANUARI! Iedereen dus uitkijken op tv naar 3 onnozelaars in zwart, geel en rood!





3 opmerkingen:

Anoniem zei

Neighbours, Everybody needs good neighbours With a little understanding
You can find the perfect blend
Neighbours...should be there for one another
That's when good neighbours become good friends
Ooh Neighbours, should be there for one another
That's when good neighbours become good friends.

Alle, amuseer jullie daar dus :)

Anoniem zei

Hallo Tom en vrienden,
een beetje laat maar tocht onze beste wensen voor 2007!Mooi weer daar in Melbourne terwijl het hier stormt. Wij zullen de 'Drie Musketiers' in de gaten houden op 25 januari!

Vele groetjes,

tante Jeannine en nonkel Eddy

Stijns Big Overseas Adventure Experience zei

Joehoe!

We hebben jullie gezien op tv! Jullie waren te zien met die lollige mutsen vlak voor de matchbal van Olivier Rochus in de eerste ronde! We zouden de halve finale beter opnemen, zodat we nog eens kunnen kijken, want ik had het ni gezien, maar mama had jullie duidelijk int vizier! Bij de herhaling van de matchbal konden we je niet zien, maar misschien tonen ze het nog eens int nieuws vanavond of zo. AllĂ©, hopelijk krijg je daar geen zonneslag, want naar tschijnt ist bijna 40° in Melbourne! Amuseer junder nog daar en kruip maar op tijd eens in een zwembad als je dat daar hebt!

Baaibaai!