zondag, januari 21, 2007

Berwick

Op de allereerste week van de trip hebben we op een boottrip een Australisch koppel Trish en Jeff leren kennen en toen al hadden ze ons uitgenodigd om es langs te gaan als we in Melbourne zijn. Woensdag was het dan zover, met ons drietjes op de trein richting Berwick. Het was en zeer blij weerzien met onze Australische mama en de kennismaking met haar 2 zonen Ryan (23) en Kirk (21) verliep ongelofelijk goed!

De volgende dag nam Trish ons mee naar Point Nepean, een landtong die de baai van Melbourne (Port Phillip Bay) afsluit van de zee. Het was een vree mooie wandeling tussen de ruines van bunkers van de 2 wereldoorlogen. Int werekeren dronken we nog een lekker pintje in het Portsea Hotel, een must do voor bezoekers van Melbourne.

Op donderdagavond trakteerde Jeff ons op een etentje in de plaatselijke kroeg. Na het diner zakten de boys dan af naar de club onder de kroeg voor een spelletje pool en een danspasje met de plaatselijke schonen. Mits het de volgende dag werkedag was voor Ryan en Kirk waren we toch op ene mooi uur thuis.

We moesten ons ook een beetje inhouden voor het avondje uit op zaterdag. Da was wederom een avondje uit om U tegen te zeggen!!! Eerst aperitiefje in het Belgian Beer Cafe (ze kennen daar ons al weer :-) en daarna naar O'reilly's...


1 opmerking:

Anoniem zei

o'reilly...

wel om bekend van fawlty towers...