maandag, december 11, 2006

Surfing Noosa + Australian Zoo

Hallo duister en koud Belgie,

Na onze Frasertrip werd de reis verdergezet naar 1 van de surfmekka's in Australie: Noosa Heads. Hoewel de golven niet super waren de eerste dag huurden we toch een surfboard en gingen we de golven te lijf. Er werd dan ook duchtig geprobeerd om recht te staan op diene plank, wat de een beter afging dan de ander. Na 'werk' volgde 'ontspanning' met een avondje uit in de koalabar. Woensdagavond speelde daar een zeer goede coverband, the accidents genaamd. Ze speelden een mooie mix van rock en dance in een ander kleedje. Maar goed, aan alle mooie liedjes komt een eind en we kropen niet te laat in bed (de een weeral iets later dan de ander :p) want donderdag volgde een volle dag in de zoo.


Donderdag vroeg uit de veren om een auto te gaan huren. We wilden immers vroeger dan de bussen in de Australia Zoo van Steve Irwin staan. Europcar bracht ons de oplossing met een splinternieuwe Subaru Forrester, bestuurd door Tom. De Australia Zoo kunnen we gerust 1 van onze hoogtepunten noemen in Australie. Samen met Jen en Chris beleefden we er een supertijd. We zagen tal van crocs, wombats, tasmanian devils en slangen. Ook werd er weer ferm onnozel gedaan bij de geiten in de kids zoo en konden we ook zonder problemen kangoeroes voederen en strelen.

De volgende dag werden Chris en Jen uitgewuifd en gingen we uitgeslapen naar het strand om weer wat te surfen. De golven waren echt gek! Zonder overdrijven kan ik zeggen dat ze soms wel 1.5 tot 2m waren. Het was dus telkens 10 minuten hard labeur om op de juiste plaats te komen en te proberen een golf te 'catchen'. Maar het blijft fun. Bert had zich ook al opgewerkt als leraar en heeft Candice de knepen van het vak geleerd. Na 4u was de pret echter over en moesten we onze surfboards terugbrengen. De leuke namiddag werd afgesloten met een ijsje en een lekkere douche!

's Avonds werd wederom het beste van onszelf gegeven in de koalabar, samen met Carmen en Candice en hun 2 kiwivriendinnen Teri en Kirsty. Ook juju, Craig en de duitse schonen Hannah en samantha kwamen mee feesten. Het werd dan ook een lange nacht!

5 opmerkingen:

Jen en Bert zei

jawel hoor stijn, we hebben hier ook gewone maten, maar die laten we de foto's trekken!

Jan zei

ik blijf jullie er toch van verdenken een chickmagnet ingeslikt te hebben...

Anoniem zei

juju, is dat dan justine henin?

Anoniem zei

Nog niet, die gaan we tegenkomen in Melbourne op de Australian Open ;-)

Anoniem zei

mooie vrouwen