dinsdag, december 19, 2006

Surfers Paradise

Na Brisbane zijn we Zuidwaarts getrokken langs de 'Gold Coast'. De Gold Coast kan je eigenlijk een beetje vergelijken met de kotazuur: torenhoge flatgebouwen en massa's toeristen. We streken neer in de grootste stad van de gold coast namelijk Surfers Paradise. Een paradijs is het eigenlijk niet en om te surfen zijn er ook wel betere plekken :-)

Wat er wel de moeite is, zijn de pretparken! Als kleine kinders trokken eerst naar Wet 'n Wild, een waterpretpark met superglijbanen (de hoogste en snelste van australie), wildwaterbanen en dergelijke meer. Het was een heerlijke dag vol waterpret en de gebruikelijke onnozeliteiten.
De volgende dag zijn we naar Dreamworld geweest, een pretpark a la Six Flags. We hadden hoge verwachtingen maar die werden helaas niet ingelost. We konden niet op de spectaculairste ride, we zagen 2 rollercoasters vastlopen en overal moesten we lang wachten...

De laatste dag in Surfers Paradise dan weest surfen, maar te sterke wind gooide beetje roet in het eten. Nu zijn we in Byron Bay waar het echter fantastisch vertoeven is!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Idd, leve Byron Bay zou k zo zeggen...! Al zou voor mij de Goldcoast nu ook wel voldoen, tis hier veeeel te koud.

Geniet er daar nog van...
Greetz, Aussie Stijn

Kenneth zei

Hey!

Ik heb een vraag: kan ik in contact komen met de persoon die stage heeft gelopen in Brisbane? Ik wil er namelijk ook aan toe en kan wel wat informatie gebruiken.

Leuke blog overigens.

Groet,
Kenneth.