zaterdag, december 23, 2006

Byron Bay




Byron Bay was vooraf een van onze topbestemmingen om een weekje te relaxen en dat hebben we ook compleet waargemaakt!

Omdat het sinds Nieuw Zeeland geleden was dat we nog es een wandeling gemaakt hebben, vonden we dat het dringend tijd was om nog es de beentjes te strekken. Cape Byron is het meest oostelijke punt van Australie en heeft een beroemde vuurtoren. Het weer was prachtig en de zichten op de baai en de kaap nog mooier!

De volgende dag terug mooi weer en samen met onze reisgenootjes Candice, Laura en Sarah naar Wategos Beach gegaan om onze surfskills bij te schaven. En hoe, de omstandigheden waren optimaal en bijgevolg hebben we enkele klasse surfmoves uitgehaald! Na het surfen waren Bert en Sarah aan het worstelen geslagen, Bert verloor in het mulle zand zijn evenwicht en viel met zijn loempe poten wel niet recht op Sarah haar knie zeker! Gevolg: verrokken ligament in de knie en enkele weken op krukken... Gelukkig kon ze er mee lachen en werd ze natuurlijk helemaal in de watten gelegd door de lieve Belgische boys!

Op de laatste morgen ging Bert nog vlug een surfje doen vooraleer we de bus op moesten. Na anderhalf uur was hij al terug met zijn armen volledig onder de kwallensteken (waarschijnlijk was dit de wraak van Byron Bay voor het knie-incident). De wind kwam uit zee en had Blue Bottle Jellyfish meegebracht in de stroming. Bert merkte er niks van tot hij helemaal omsingeld werd door de kleine irritante Eddy Kwally's. Gelukkig wist de redster van dienst te vertellen dat ze buiten beetje jeuk volledig 'harmless' waren. Na een zalfje was het al heel wat beter!

1 opmerking:

omer zei

blijkbaar heeft die zeer daar een hoog kwal-iteitsghalte !!?