maandag, december 25, 2006

Merry Christmas !

Eerst en vooral een zalige kerst gewenst van ons alledrie uit het verre Australie ! Hopelijk hebben jullie het even gezellig gemaakt als wij en hebben jullie veel leuke cadeautjes ontvangen.

Totaal buiten onze verwachtingen hebben we Kerstmis moeten binnen vieren. Het heeft hier namelijk veel geregend gisteren waardoor een barbecue op het strand er niet in zat. De jeugdherberg in Bondi Beach werd echter vlug gebombardeerd tot feestlokatie. Met z'n zessen (Candice, Laura, Sarah, Bert, Tom en Steven) hebben we er een gezellige boel van gemaakt. Heel studentikoos werd in een tweepersoonskamer de champagne gekraakt en werden de aperitiefhapjes naar binnen gewerkt. Tijdens de aperitief werd het leukste van de avond gedaan: cadeautjes overhandigen en vooral ontvangen ! We hadden afgesproken om aan elkaar niks te geven, dus daar valt niet veel over te zeggen. Maar we kregen wel cadeautjes van Candice, de Canadeze bekend om haar jugs. Bert kreeg een boxershort van Quicksilver (heel sexy) en witte teenslippers met een Australisch vlagsken op (heel mooi), Tom kreeg ook een boxershort van Quicksilver (nog sexier) en een polsbandje (heel sportief) en Steven kreeg een witte pet van Billabong (heel gangster). Tijdens het overhandigen zijn Toms cadeau's door het venster gevlogen, maar de kok van het ondergelegen restaurant heeft ze ons terugbezorgd. Als den drank in de man is, kan dat wel eens gebeuren dat er met dingen worden gesmeten en dat de precisie wat vermindert. Wij hebben Candice een bon bezorgd om naar een gerenommeerd kapperssalon te gaan om haar eens te laten verwennen. Na vier flessen leeggedronken te hebben, werd dan de feestmaaltijd klaargemaakt. Steven en Candice waren kok van dienst en bereidden een heerlijke maaltijd klaar. Kippenborstfillet met gebakken aardappeltjes in de oven op een bedje van worteltjes, brocoli, asperges en champignons. Als dessert was er cake met mango en peche.
Na het tafelen zijn Steven en Candice tevergeefs op zoek gegaan naar een kerk waar een nachtmis werd gegeven. Na een uur hebben ze de andere vier vervolledigd en gezellig verder gevierd/gelegen in de kamer. Om half een werd een taxi besteld richting logement, waar na een leuke avond heerlijk geslapen is.

3 opmerkingen:

Stijns Big Overseas Adventure Experience zei

Vrolijk kerstfeest terug!

Stijn

Anoniem zei

Ook een zalige Kerst aan alledrie.
Nu nog een foto alledrie in jullie kerstgeschenken getooid dan kunnen we iets voorstellen van die "sexie" cadeaus.

omer zei

ook ne happy merry christmas van onzentwege; en aan Martine: 't schijnt dat het nogal moeilijk is om ginder foto's op de blogspot te krijgen; maar ik begin te begrijpen hoe het komt, met al dat boxergedoe;