zondag, november 12, 2006

Lake Tekapo

Hoi Bloggers en andere stoere mannen, en dag mooie meiden!

Voor de verandering zijn we nog eens naar een meertje gereden, ditmaal Lake Tekapo. Bij aankomst hebben we wat gezelschapsspellekes gesppeeld en terug lekker gekookt. Eigenlijk is het koken altijd een welverdiend hoogtepunt van de dag, maar dit ter zijde.

De volgende dag nog eens sportief gedaan en een kleine wandeling gemaakt naar de top van Mount John, genaamd naar de allombekende John Terra! We hadden weer fenomenale zichten over het meer en de Zuidelijke Alpen. Plots, uit het niets, opeens en geheel onverwacht kwam er een heel lief, klein hondje naar ons toegehuppeld, genaamd Sam (waarschijnlijk genaamd naar de nog meer allombekende Sam Gooris). Steven was weer zot van het beestje, bewijs levert deze foto.




Na de intensieve wandeling van 3 uur, kwamen we terug in onze hostel aan, waar we een lekkere maaltijd kookten. Nadien genoten we van de goddelijke zonsondergang, copyright van de pictures Tom en Steven. Indien u deze foto's wenst te gebruiken als bureaublad achtergrond, dan zal het u kluiten kosten...



De volgende dag zijn we vertrokken naar Christchurch en om deze avonturen te lezen, moet je eventjes naar boven scrollen.

3 opmerkingen:

omer zei

Steven is altijd al een dierenliefhebber geweest; als ouders kunnen we er over meepraten!?!?

Anoniem zei

Als steven zo graag beestjes ziet, zijn dat dan poesjes en keuntjes?...

Anoniem zei

moeder astemblief zeg :-)