vrijdag, september 01, 2006

A party down under

Hallo iedereen !

Vandaag is het een historische dag voor ons: het is september geworden en nu kan het aftellen echt beginnen. Binnen minder dan drie weken hangen we in de lucht richting Down Under ! Natuurlijk willen we niet vertrekken zonder nog eens te doen waar we goed in zijn (vooral Bert): feestjes organiseren ! Opdat het zou spetteren als nooit tevoren zouden we het fijn vinden moesten jullie allen massaal afkomen op onze 'Party Down Under'. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit op onze afscheidsdrink/feest in de tennisclub te Oostkamp. Daar twee van ons West-Vlamingen zijn, werd gekozen voor een plaats dichtbij deze thuisbasissen. Voor de Oost-Vlamingen, geen nood, het is slechts 20 minuutjes van Gent via de E40.

Het exacte adres is A. Rodenbachstraat 48, 8020 Oostkamp. Zoals je hieronder kan zien, is het heel dicht bij de afrit Oostkamp (afrit 9).


Jullie worden verwacht op zaterdag 16 september vanaf 21u.

Voor de mensen die niet met lege handen willen toekomen, kunnen we het volgende kwijt: jullie aanwezigheid is meer dan voldoende daar we jullie meer dan 4 maanden niet zullen zien. Voor de mensen die ons een duwtje in de rug willen geven, zal er ergens wel een varken staan (nee, niet Steven) waar je eventueel een milde bijdrage kan schenken.

Hopelijk tot dan !

Het Party Down Under Team

Geen opmerkingen: