dinsdag, september 26, 2006

keri keri were


Dag menskes,

Na een paar dagen Auckland zijn we met onze voiture richting noorden getrokken. Een vermoeiende trip van 240 km brachten ons in het stadje keri keri. Steven en vooral Bert waren de chauffeurs van dienst. Onderweg zijn we nog gestopt in Langs Beach. Believe it or not, maar zo`n stranden heb je gewoon niet in ons landje hoor. Bovendien hadden we het op deze zonnige dag bijna voor ons alleen. Ondertussen had Bert ook al kennis gemaakt met de beruchte sandflies. Gelukkig viel de `krab`schade mee.

the 3 boys @ Langs Beach


Eens in Keri Keri bleken we met ons gat in de boter gevallen. Wederom vriendelijk mensen en een schone hostel. Meer moet dat niet zijn e. Bert en ik(Tom) hebben dan ook een eerste wasje gedaan, terwijl Steven de overtollige jetlagsymptomen uit zijn lijf aan het slapen was. Uiteindelijk zat iedereen om 20u30(!) in bed :s. Niet getreurd, vandaag was een prachtige dag! Na een stevig ontbijt en wat shoppen in de plaatselijke supermarkt besloten we een eerst wandeling te maken. We hebben het ons niet beklaagd. Eerst kennisgemaakt met de prachtige natuur, nadien een wandeling naar de plaatselijke watervallen die 27m (!) hoog zijn. Bert en ik hebben het dan ook nog op een zwempartijtjes gewaagd in het koude water. Na een heuvelachtige tocht van zo`n 4.5u waren we echt onder de indruk van Nieuw-Zeeland en dit is nog maar het begin. Morgen wacht ons een trip naar het uiterste noorden, overmorgen een zeetochtje naar de bay of islands om hopelijk wat dolfijnen te spotten.



YHA Hostel in Kerikeri

Swimming in the Rainbow Falls

Tramping in the woods


Zo dat was het voor nu. Een ietwat drogere post van een andere auteur :p, maar tis dan ook avond e. Aarzel niet om eens wat comments te zetten e!!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Als die zandbeestjes teveel bijten dan moete terugbijten he :D En 't staat geschreven en gedrukt, da ge moe krabben waar het jeukt...

Anoniem zei

zalige auto!!!
tja in tsjechie moesten we het met een skodaatje stellen, maar wat een klasse wagen is dat nie bij jullie. Echt sjiek dat dat daar zo vlotjes gaat.

Hier men gewone werkmans-leventje die een gewente begint te worden, ik veronderstel dat het vakantie-leventje daar ook wel vlug onder de knie zal komen te zitten...

Tamusement nog in ieder geval!!!!

Anoniem zei

De was doen en comissies doen, dat hoort bij 't ménage hé. Tom daar verschiet ik niet van dat je dat doet.
Maar dat je om 8u30 (je bedoelt toch 20u30 ?)onder de lakens duikt, daar verschiet ik wel van. Ben je aan 't zoeken naar een 'normaler' ritme ? haha.

Stel het allemaal verder goed.
Groetjes,
moedertje

Anoniem zei

moeder francine,

tzal wrsch om 20u30 zijn, omdat ze avond ervoor om 8u30 erin zaten....

Anoniem zei

Zo te zien (te lezen) zijn jullie daar in het paradijs beland en houden jullie de Belgische eer hoog door op een 'deftig' uur in bed te kruipen!
Ik veronderstel dat jullie de nachtkijker niet vergeten zijn!?
Genieten maar!
Groetjes

Anoniem zei

Who's the hansom hunk standing in front of the waterfalls?

Wished I was a sand fly...

x

Anoniem zei

Who's kimberly and maori?

Lodder, bedankt om mijn moeke op de hoogte te brengen é